Welke Samsung Galaxy S6 toestellen zijn er?

By | 10 oktober 2015

welke samsung galaxy s6 modellen zijn er

Welke Samsung Galaxy S6 toestellen zijn er momenteel te koop is een veel gehoorde vraag van mensen die graag het nieuwste model van de populaire Samsung high end smartphone willen kopen.

Ondanks dat er ieder jaar meerdere versies uitkomen van het topmodel komt de vraag over welke modellen er dit jaar verkrijgbaar zijn toch steeds weer boven.

Nu, in 2015, is dat niet anders.

Wil jij weten uit welke Galaxy S6 modellen je dit jaar allemaal kan kiezen? Lees dan verder en we laten alle modellen de revue passeren!

Welke Samsung Galaxy S6 modellen zijn er?

Zoals ieder jaar in het voorjaar kwam Samsung ook in dit jaar weer vroeg in het jaar met informatie over de nieuwe modellen.

Over de release datum van de S6 werd veelvuldig gespeculeerd totdat Samsung met het verlossende nieuws naar buiten kwam over de exacte datum dat hun nieuwe topmodel verkrijgbaar zou zijn.

Zoals ieder jaar konden de echte fans natuurlijk niet wachten en werden op hun wenken bediend doordat de bekende telefoonaanbieders zoals bijvoorbeeld Belsimpel (waar er nu tot 1 November 2015 een 75 euro cashback actie is) al vroeg met een pre order op de proppen kwamen.

Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.

Toen de releasedatum van de nieuwe S6 daar was kon er al gekozen worden tussen de gewone Galaxy S6 en de, qua design baanbrekende, Galaxy S6 Edge.

De Samsung Galaxy S6 Edge, die zijn naam dankt aan het revolutionaire beeldscherm met de gebogen randen die onderdeel uitmaken van het beeldscherm, was al direct bij de release datum het paradepaardje van de nieuwste editie van de Galaxy S familie.

Alhoewel hij qua prestaties nauwelijks onderdeed voor de standaard S6 was het vooral het beeldscherm dat de doorslag gaf en waardoor hij gepresenteerd werd als de top of the line smartphone uit de handen van de Zuid Koreaanse telecom reus.

Later dit jaar is de Samsung Galaxy S6 Edge + op de markt gekomen. De verwachtingen waren hoog gespannen en we kunnen wel zeggen dat de komst van deze phablet (een kruising tussen een smartphone en een tablet) de verwachtingen helemaal waar heeft gemaakt, nee, zelfs overtroffen.

Dus op de vraag welke Samsung Galaxy S6 modellen zijn er kunnen we je dus vertellen dat je dit jaar kunt kiezen uit de standaard S6, zijn grotere broer de S6 Edge en nu dus ook de overtreffende trap: de S6 Edge+.

Samsung Galaxy S6 met abonnement kopen.

Wil je één van de bovenstaande toestellen met abonnement kopen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden waardoor uitkomen bij de beste deals en de goedkoopste prijzen soms wat omslachtig is.

Daarom is het handig om alle mogelijkheden in één overzichtelijke tabel te kunnen vergelijken.

Gebruik onderstaande tabel en kom uit bij de beste deal voor het toestel waar je de meeste interesse in hebt.

Succes!