Samsung Galaxy S6 release datum

samsung galaxy s6 releaseWanneer is de Samsung Galaxy S6 release datum?

Binnenkort komt Samsung met 2 nieuwe smartphones op de markt. het betreft de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge. Er is al een hoop over bekend maar wat is nou eigenlijk de officiële release datum?

Zodra een merk zijn nieuwe smartphone op de markt brengt komen de geruchten al op gang over de eventuele opvolger die dan over het algemeen ongeveer een jaar later op de markt komt. dat is bij Samsung ook niet anders.

Zodra vorig jaar (in 2014) de Samsung Galaxy S5 op de markt kwam werd er al gespeculeerd over zijn opvolger. Op de diverse fora en social media zijn de geruchten dan ook niet van de lucht.

Wat zijn de specificaties van de opvolger, welke kleuren komen er volgend jaar bij, hoeveel megapixels krijgt de camera en wat is de release datum van de opvolger zijn dan populaire vragen die je online regelmatig tegenkomt.

Wat is de Samsung Galaxy S6 release datum?

Nu dat we aan de vooravond staan van de opvolger van de S5 is de grote vraag die iedereen bezig houdt: “Wat is de Samsung Galaxy S6 release datum in Nederland”?

De nieuwste smartphone van Samsung, nou ja eigenlijk hebben we het hier over smartphones, ja het klopt dat de Zuid Koreaanse telecomreus in 2015 niet met 1 maar met 2 nieuwe smartphone topmodellen op de markt komt, wordt in Nederland verwacht in het voorjaar.

Het gaat hierbij om de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge (het vlaggenschip met het gekromde beeldscherm en de schuin aflopende randen van het scherm).

Zowel de S6 als de S6 Edge worden beiden in April verwacht. Vanaf dan zijn beide toestellen verkrijgbaar bij alle populaire telefoonwinkels.

De oplage schijnt beperkt te zijn tijdens deze eerste zending, dus als je niet mis wilt grijpen is het aan te raden om nu alvast na te denken of je de S6 met of zonder abonnement wilt kopen.

Natuurlijk kan je wachten tot de officiële Samsung Galaxy S6 release datum: 10 April 2015 maar als je zeker wilt zijn dat je de eerste bent van je vrienden die kan showen met de nieuwe S6 dan is het aan te raden om een pre order te plaatsen.

Ondertussen zijn zowel de Samsung Galaxy S6 Edge als de gewone S6 verkrijgbaar. Bekijk ze nu in onderstaande telecom vergelijkings tabel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *