Samsung Galaxy S6 Mini: Zijn dit de specificaties?

Volgens de laatste geruchten komt er een Samsung Galaxy S6 Mini aan. Nu iedereen al in de ban is van de Galaxy S7 die volgend jaar verwacht wordt duikt ineens het nieuws op dat er misschien nog wel dit jaar een kleinere versie komt van het vlaggenschip van dit moment, de Samsung Galaxy S6. Lees… Read More »

Samsung Galaxy S6 specificaties

Voordat je overgaat tot het kopen van de Galaxy S6 wil je waarschijnlijk wel weten wat de specs zijn van deze smartphone. Om je op weg te helpen hebben we alle Samsung Galaxy S6 specificaties voor je opgezocht. Of je nu interesse hebt in de afmetingen van deze mobiele telefoon, de kwaliteit van de camera,… Read More »

Hoe kan je gegevens overzetten naar de Galaxy S6?

Hoe kan je gegevens overzetten naar de Galaxy S6 is een veel gehoorde vraag van mensen met een S6. Een goedkope Samsung Galaxy S6 kopen is vaak je eerste zorg, maar als je hem éénmaal in het bezit hebt wil je hem natuurlijk ook graag zo snel mogelijk gebruiken en het liefst met alle gegevens en… Read More »

Snel de accu opladen van de S6

Wil je snel de accu opladen van de S6? Ontdek hoe je dat het beste kunt doen zodat je zo kort mogelijk geen gebruik kunt maken van je telefoon. Overigens hebben we het nu even voor het gemak over de Samsung Galaxy S6 maar van zelfsprekend werkt deze tip ook op de S6 Edge en… Read More »

Welke Samsung Galaxy S6 toestellen zijn er?

Welke Samsung Galaxy S6 toestellen zijn er momenteel te koop is een veel gehoorde vraag van mensen die graag het nieuwste model van de populaire Samsung high end smartphone willen kopen. Ondanks dat er ieder jaar meerdere versies uitkomen van het topmodel komt de vraag over welke modellen er dit jaar verkrijgbaar zijn toch steeds… Read More »

Android 6.0 Marshmallow voor de Galaxy S6

Over Android 6.0 Marshmallow is een hoop te doen. Het gonst al geruime tijd van de geruchten over deze update van het bestaande Android 5.1 Lollipop besturingssysteem waar ook de samsung galaxy S6, S6 Edge en de S6 Edge+ mee zijn uitgerust. De vraag die ons het meeste bezig hield was toch wel de datum… Read More »

Samsung Galaxy S6 abonnement

Wil je een Samsung Galaxy S6 abonnement afsluiten? Dan is het belangrijk dat je niet teveel gaat betalen voor je nieuwe toestel met abonnement. Er zijn namelijk, zoals je weet, een hele hoop telecom winkels die allemaal schreeuwen dat ze de beste deals en aanbiedingen voor je hebben. Maar voor wat jij wil kan er… Read More »

Samsung Galaxy S6 release datum

Wanneer is de Samsung Galaxy S6 release datum? Binnenkort komt Samsung met 2 nieuwe smartphones op de markt. het betreft de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge. Er is al een hoop over bekend maar wat is nou eigenlijk de officiële release datum? Zodra een merk zijn nieuwe smartphone op de markt… Read More »